ΥπηρεσίεςΔιαχείριση ακινήτων

Διαθέτετε κάποιο ακίνητο και βρίσκεστε σε μεγάλη γεωγραφική απόσταση από αυτό (μένετε σε άλλη πόλη ή και στο εξωτερικό); Ο έλεγχος και η διαχείρισή του σας δυσκολεύουν επειδή δεν έχετε ελεύθερο χρόνο;   Το γραφείο μας αναλαμβάνει  την διαχείριση του ακινήτου και να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για όσο καιρό χρειαστείτε!  (ασφάλεια, εποπτεία, φροντίδα, ενοικίαση).
 
ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ
Τεχνικό προσωπικό εγγυάται ότι το ακίνητό σας θα είναι έτοιμο για κατοίκιση είτε πρόκειται  να ενοικιαστεί είτε πρόκειται να μείνετε εσείς οι ίδιοι όποτε το χρειαστείτε και μπορείτε να απολαύσετε  μια διαμονή χωρίς προβλήματα. Οι τεχνητές μας είναι σε διάθεση όλο το χρόνο για μικρές ή μεγάλες επισκευές του ακινήτου και του εξοπλισμού του.
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ
Το ακίνητό σας χρειάζεται καθαρισμό πριν μείνετε;  Εξασφαλίζουμε τον καθαρισμό για την  διατήρηση του ακινήτου σας σε άριστη κατάσταση.  Αναλαμβάνουμε να σας προτείνουμε λύσεις για τον αρχικό καθαρισμό ή τη συντήρηση του χώρου σας σε περιοδική βάση. 
 
ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ – ΣΑΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΕΓΝΟΙΕΣ
Αναλαμβάνουμε κάθε μήνα  τον λογαριασμό ρεύματος, νερού κ.α και εξασφαλίζουμε την τακτική πληρωμή όλων των λογαριασμών του ακινήτου σας. 
 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΙΣΘΙΟΥ 
Το γραφείο μας αναλαμβάνει να ενοικιάσει το ακίνητο σας σε περίπτωση που θέλετε να το εκμεταλλευτείτε  και σας αποδίδουμε το μηνιαίο μίσθωμα.  Εξετάζουμε  πάντα την περίπτωση του μισθωτή για μια σωστή μίσθωση, στην περίπτωση κολλήματος παράδοσης μισθωμάτων κινούμε την νομική διαδικασία παράδοση μισθωμάτων και μισθίου. 
 
Το κόστος διαχείρισης είναι από 6%  εως 10% του μηνιαίου ενοικίου. Σε περίπτωση που έχετε περισσότερα από ένα ακίνητα υπάρχει έκπτωση.  Για την περίοδο στην οποία το ακίνητό σας δεν είναι ενοικιασμένο το τέλος διαχείρισης είναι 20 ευρώ τον μήνα. Εχετε υπόψη σας ότι η πληρωμή των μη πληρωμένων λογαριασμών προς επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, επισκευές και καθαρισμό του ακινήτου για την ετοιμασία του πριν ενοικίασή του πληρώνονται επιπρόσθετα. Το τέλος καθορίζεται σίφωνα με την συγκεκριμένη περίπτωση.