Συχνές ερωτήσειςΓια ιδιοκτήτες κατοικιών

Εάν είστε ιδιοκτήτης κατοικίας και σκέφτεστε να την πουλήσετε, Είναι σημαντικό να αναθέσετε το ακίνητο σας προς πώληση σε εμάς. Γιατί;

Εξυπηρετεί θέματα ασφαλείας όσον αφορά το ακίνητο αλλά και τα πρόσωπα τα οποία κατοικούν μέσα σε αυτό. Στο γραφείο μας επισκέπτονται καθημερινά σοβαροί άνθρωποι που τους γνωρίζουμε προσωπικά μαθαίνουμε αυτό που ζητάνε, και γενικότερα έχουμε ένα ολοκληρωμένο προφίλ με τα στοιχειά τους και τις απαιτήσεις τους. Επισκεφτόμαστε το ακίνητο σας με τους πελάτες μας, αποφεύγοντας να το βλέπει ο κάθε περαστικός "αγνωστος" που θα έχει και περίεργες απαιτήσεις.

 Σε περιπτώσεις μάλιστα που το ακίνητο κατοικείται, διακυβεύονται τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των ατόμων που βρίσκονται μέσα σε αυτό, αλλά και η ασφάλειά τους. Είναι εύλογο λοιπόν και λογικό να τηρείται ένα λεπτομερές αρχείο με τα στοιχεία όσων επισκέφθηκαν το ακίνητο.  Η γνωστή αρχή λέει : Δεν βάζουμε αγνώστους στο σπίτι μας".    

Πρέπει να γνωρίζετε πως εσείς διαδραματίζεται σημαντικότατο ρόλο στην πώληση. Εάν ακολουθήσετε τις συμβουλές του γραφείου μας θα πουλήσετε το ακίνητό σας γρήγορα και στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να βελτιώσετε την εμφάνιση του σπιτιού σας είναι να το ανακαινίσετε με λίγα χρήματα και να βελτιώσετε κάποια σημεία που δεν είναι πολύ καλαίσθητα.

Επενδύστε μερικές ώρες για τον εσωτερικό καθαρισμό του σπιτιού. Επίσης ανανεώστε το χρώμα των τοίχων αν έχει ξεθωριάσει. Φρεσκοβαμμένοι τοίχοι προσδίδουν λάμψη και προδιαθέτουν θετικά τον αγοραστή.

Ελέγξτε τα υδραυλικά και τα φώτα. Αντικαταστήστε καμένες λάμπες με καινούριες και επιδιορθώστε τυχόν διαρροές στην κουζίνα και στις τουαλέτες. Μην αφήσετε μικρά προβλήματα να χαλάσουν τη γενική εικόνα του σπιτιού σας.

Αν οι πόρτες τρίζουν και σφηνώνουν να είστε σίγουροι πως θα «σφηνώσουν» και στο μυαλό του αγοραστή και δεν θα προκαλέσουν καλή εντύπωση. Φροντίστε να τις λαδώσετε και να τις επιδιορθώσετε με λίγα χρήματα.

Σκεφτείτε με ασφάλεια . Συνήθως οι ιδιοκτήτες σπιτιών έχουν πεταμένα πράγματα με αποτέλεσμα και να παρουσιάζει το σπίτι κακή εικόνα .Φροντίστε λοιπόν να τα εξαφανίσετε και να τα τακτοποιήσετε!

Να θυμάστε ότι πολλοί αγοραστές ψάχνουν κάτι παραπάνω από άνετος χώρους. Ψάχνουν για μεγάλα, ευρύχωρα σπίτια. Γι αυτό φροντίστε τα δωμάτια να είναι τακτοποιημένα για να δείχνουν μεγαλύτερα!

Κάντε το μπάνιο σας λαμπερό ! Επειδή ένα καλό μπάνιο μπορεί να καθορίσει την απόφαση για αγορά ενός σπιτιού, φροντίστε όχι μόνο να είναι καθαρό, αλλά να λάμπει! Εμφανίστε τις καλύτερες πετσέτες που έχετε και κρεμάστε μια καθαρή κουρτίνα στο ντους.

Αν είναι βράδυ, τότε ανάψτε όλα τα φώτα . Έτσι θα δώσετε ωραία εντύπωση στον αγοραστή και θα τον προϊδεάσετε θετικά.

Να είστε φιλικοί και άνετοι. Μη είστε όμως υπερβολικά κοινωνικοί και κουράσετε τον υποψήφιο αγοραστή.

Κρατήστε χαμηλό προφίλ. Κανένας δεν γνωρίζει το σπίτι σας καλύτερα από εσάς. Αλλά ο έμπειρος μεσίτης γνωρίζει πολύ καλά τους αγοραστές και αυτό ακριβώς που ζητάνε.

Προσοχή δεν θέλουμε να κοροϊδέψουμε τον υποψήφιο αγοραστή αλλά να τονίσουμε τα θετικά στοιχεία του ακινήτου και θυμηθείτε ότι σε όλους μας αρέσει ο καλλωπισμός , η καθαριότητα και η τακτοποίηση.

θέλετε να αναλάβουμε το ακίνητο σας προς πώληση; κάντε κλίκ εδώ