Συχνές ερωτήσειςΧρυσή Visa

 

 

Αποκτήστε την χρυσή Visa

Αποκτήστε την χρυσή visa για εσάς και την οικογένεια σας, η πιο προνομιακή βίζα του κόσμου είναι εδώ μέσα από τα επιλεγμένα ακίνητα μας.

Έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα, να λάβετε  μόνιμη άδεια διαμονής που ανανεώνεται κάθε 5 έτη, εφόσον είστε ιδιοκτήτης ακινήτου των οποίων η αξία υπερβαίνει τις 250.000 ευρώ.

Δικαιούστε άδεια διαμονής για να ζείτε στην Ελλάδα και σε όποιο άλλο μέρος της Ευρώπης θέλετε.

 

Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας να επενδύσετε στην Ελλάδα

Άδεια διαμονής στην Ελλάδα και Visa Σένγκεν σε υπήκοο τρίτης χώρας με αγορά ακινήτου με ελάχιστη αξία 250.000 ευρώ

 

Τι είμαστε

Είμαστε μια οικογενειακή κτηματομεσιτική εταιρεία με ένα μακροχρόνιο όνομα και επικεντρώνεται σε καθέναν από τους πελάτες μας μεμονωμένα. Διαθέτουμε και λειτουργούμε ένα εξαίρετο χαρτοφυλάκιο ακινήτων που βρίσκεται στην Ελλάδα Οι αξίες στις οποίες βασίσαμε Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας και συνεχίζουμε να τους προτρέπουμε ως μη-διαπραγματεύσιμοι είναι ο σεβασμός για τον πελάτη, είναι η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη και η ακεραιότητα. Είναι αξίες που χαρακτηρίζουν όλες τις σχέσεις με τους πελάτες μας και αποτελούν το κλειδί για την επιτυχία μας.

 

Η Υπηρεσία μας

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή της υψηλότερης ποιότητας της ηθικής και προσωπικής εξυπηρέτησης. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην εξασφάλιση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας είναι μια καλή ιδέα για κάθε αγοραστή και επενδυτή.

 

Τα οφέλη σας

Είτε είστε διακοπές, επιχείρηση ή ελεύθερη μετακίνησή σας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ή το μόνιμο σπίτι σας, το όφελος σας είναι πολύπλευρο.

Το πρόγραμμα Χρυσή Βίζα υπόσχεται την αύξηση της αρμονίας

Στην οικογενειακή ζωή σας φέρνει την ειρήνη και την ευτυχία.

Μπορείτε να ζήσετε στην πιο όμορφη χώρα της ΕΕ στην Ελλάδα.

Η Γη των Θεών και του Φωτός με Μεγάλο Πολιτισμό και Ιστορία,

οι πολύχρωμες διαφορετικές πτυχές της φύσης και η γιγαντιαία ακτογραμμή των 16.000 χιλιομέτρων με χιλιάδες νησιά, θα πρέπει να γίνουν

Όλο το χρόνο παραδεισένιο!

 

Ποιοι είμαστε

Βρισκόμαστε στην πόλη του Λουτρακίου σε έναν διάσημο τουριστικό προορισμό

κοντά στο Πρωτεύον της Αθήνας, το Λουτράκι είναι εύκολα προσβάσιμο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και το υπόλοιπο ηπειρωτικό, λόγω του Στρατηγικού του Σημείου.

Έτσι, οι Πελάτες μας είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφτούν το Κτηματομεσιτικό μας Γραφείο.Από το Αεροδρόμιο Αθηνών διαρκεί περίπου 1 ώρα για να φτάσετε στο Λουτράκι με το αυτοκίνητο, διαθέτουμε στο Portofolio Τοπικές Ιδιοκτησίες και εξ ολοκλήρου στην Περιφέρεια της Ελλάδας.