Συχνές ερωτήσειςΤι σημαίνει Πολλαπλή και Απολειστική εντολή ανάθεσης ακινήτου.

Μην χάνετε τον χρόνο σας είμαστε εδώ για να σας κάνουμε την ζωή εύκολη!!!

Με την πολλαπλή ανάθεση ενημερώνουμε εμείς τους μεσίτες  της περιοχής αλλά και μεσίτες του εξωτερικού  με διαφημιστικό έντυπο η και με συνάντηση στο ίδιο το ακίνητο για κάποιο πελάτη αγοραστή που μπορεί να έχουνε ή που μπορεί να εμφανιστεί μετά.  Μπορείτε ακόμα να μας υποδείξετε εσείς με ποιον μεσίτη θέλετε να συνεργαστούμε για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν τρέχετε δεν κουράζεστε δεν μοιράζετε κλειδιά και έγγραφα του ακινήτου σας από εδώ και από εκεί. Είμαστε εμείς υπεύθυνοι και είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε.

Στην περίπτωση της πολλαπλής ανάθεσης ο ιδιοκτήτης δεν έχει οικονομική υποχρέωση στους άλλους μεσίτες παρά μόνο στον μεσίτη  που το έχει αναθέσει αποκλειστικά.    

Με τον  κτηματομεσίτη συνεργάζεστε όπως με τον μηχανικό σας ή τον δικηγόρο σας, στους οποίους αναθέτετε μια εργασία και γίνεται κατ' αποκλειστικότητα και γνωρίζεται ότι έχετε να κάνετε μόνο με έναν.

 

Με την αποκλειστικότητα, ο κτηματομεσίτης γίνεται ο βοηθός ο σύμβουλος και ο αντιπρόσωπος του ιδιοκτήτη και υπάρχει μια στενή συνεργασία γιατί υπάρχουν κοινοί στόχοι.  Οι περισσότεροι  ιδιοκτήτες  στρέφονται στην αποκλειστική ανάθεση ακινήτου επειδή στην Ευρώπη και στην Αμερική το 80% των ακινήτων προωθούνται  με την μέθοδο αυτή.  Και μην ξεχνάτε την λαϊκή παροιμία όπου λάλου πολλοί κοκόροι.  

 

 Τα ΥΠΕΡ για το ακίνητο σας.                                                                                                                                     

-  Δεν χάνει μέρος της αγοραστικής του δύναμης καθώς το διαχειρίζεται ένας μεσίτης.

-  Αποφεύγετε την χρονοβόρα διαδικασία συνεννόησης με άλλα μεσιτικά γραφεία.

–  Ενημερώνουμε  εμείς συναδέλφους  για τις αποκλειστικότητες που διαθέτουμε.   

-  Αποκτά ένα πλεονέκτημα από τα άλλα ακίνητα καθώς γίνετε μοναδικό.                                 

-  Διασφαλίζει την εχεμύθεια και ασφάλεια για τον ιδιοκτήτη.                                             

-  Ελέγχετε την κατάσταση του ακινήτου σας στην αγορά.                                                    

-  Η εύρεση αγοραστή είναι ταχύτερη και αποτελεσματική. 

 

 

  Όροι Ανάθεσης απολκειστικής εντολής.

Η αποκλειστική εντολή ανάθεσης ορίζει την αποκλειστικότητα που αποκτά το γραφείο μας στο ακίνητο για την εύρεση αγοραστή ή ενοικιαστή για ένα  συγκεκριμένο χρονικό διάστημα 8 μηνών.  Κατά το χρόνο που ισχύει η γραπτή εντολή αποκλειστικότητας ο πωλητής μπορεί να προβεί στην πώλησή του ακινήτου αλλά θα πρέπει να καταβάλει την συμφωνημένη αμοιβή στο κτηματομεσιτικό γραφείο. Επίσης ο ιδιοκτήτης διατηρεί πάντα στο ακέραιο τη διαπραγματευτική του δύναμη με τους υποψήφιους αγοραστές του γραφείου. 

 

Για ανάθεση ακινήτου κάντε κλίκ εδώ