Πληροφορίες για ιδιοκτήτεςΓια ιδιοκτήτες καταστημάτων

Αγαπητοί ιδιοκτήτες καταστημάτων πτώση καταγράφετε εώς και 50% στα ενοίκια των καταστημάτων εξαιτίας της βαθιάς οικονομικής κρίσης, ενώ την ίδια στιγμή η αναζήτηση ακόμη πιο φθηνού μισθώματος είναι μέσα στις προτεραιότητες των ενοικιαστών. Και μείωση καταγράφετε στις ζητήσεις επαγγελματικών χώρων από τους ελεύθερους επαγγελματίες. Και σε κάποιες περιπτώσεις τα μισθώματα παραμένουν υψηλά παρά την κρίση και όποιες μειώσεις που έχουν γίνει δεν βοηθούν τους επιχειρηματίες,  ένα ποσοστό ιδιοκτητών προτιμούν να έχουν τα καταστήματα τους ξενοίκιαστα αφού δεν θέλουνε να χαμηλώσουνε το ενοίκιο, παρόλου που οι  μήνες  βρίσκουν άδεια επαγγελματικούς χωρους και τα πορτοφόλια τον ιδιοκτητών. 

Πρέπει να να δώσουμε την ευκαιρία στους επαγγελματίες κυριος τωρα με την οικονομική κρίση αλλα και μια αμοιβαία βοήθεια στην τσέπη των ιδιοκτητών που στις μέρες μας ολοι την έχουμε αναγκή.  Μην περιμένετε άλλο σκευτείτε το χαμηλό μίσθωμα και τι λαική παροιμία (πάρα πέντε και στο χέρι παρα δέκα και καρτερει).

Το γραφείο μας μπορεί να αναλάβει με επαγγελματισμό και φορτικότητα την μίσθωση του επαγγελματικού σας χώρου στις περιοχες που ειδικευόμαστε.   

Θέλετε να μας αναθέσετε το ακίνητο σας πατήστε εδω